به گزارش قدس آنلاین، روحالله دهقانی فیروزآبادی امروز (یکشنبه) در حاشیه مراسم نکوداشت سالروز تاسیس معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران درخصوص تدوین آییننامههای قانون جهش دانش بنیان با دستگاههای اجرایی، افزود: بجز یک تا دو دستگاه، با همه دستگاههای اجرایی این آییننامهها مرتبط با حوزه کاری آنها به امضا رسیده است و اجرای آن توسط معاون اول رییس جمهور پیگیری می شود.
وی یادآور شد: آییننامههای دستگاههایی که نهایی نشده است هم مراحل نهایی تصویب را طی می کند و تا پایان آذرماه نهایی می شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با بیان اینکه در هر حوزهای در کشور، مجموعه های شاخصی برای توسعه فناوری وجود دارد، ادامه داد: برنامه این معاونت آن است که از مجموعههای بزرگ حمایت کند و این مجموعه ها یونیکورن یا تکشاخ ها (شرکت های فناورانه با ارزش بالای یک میلیارد دلار) هستند که بر مبنای فناوریهای مختلف در بخش های معدن، سلامت، انرژی بنا شده اند.
دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: با به هم پیوستن شرکتهای کوچک تر از طریق شرکت های بزرگ می توانیم ۱۰ اقتصاد بزرگ پیشران را بسازیم و این تکشاخهای فناوری هستند که خوراک کار و تعریف مسایل برای شرکتهای کوچک تر را تامین می کنند.
وی خاطرنشان کرد: جزییات این برنامه را به زودی اعلام می کنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین در خصوص اشتغال نخبگان و فارغالتحصیلان گفت: مهم ترین اقدامی که این معاونت در این زمینه اجرا می کند، ایجاد فرصتهای کار است. ما در کشوری زندگی می کنیم که نیاز فناورانه زیادی دارد و دولت نیز مصرف کننده این فناوری ها است.
وی خاطر نشان کرد: بر این اساس تمرکز ما بر این است که مسائل فناوری کشور، در حوزههای فناوریهای اجتماعی، سخت و صنعتی تهیه و در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد تا زمینه ای برای اشتغال نخبگان شود.
نظر شما